Today is the tomorrow you worried about yesterday




En bild på mig tagen förra veckan efter skolstarten! Den duktiga fotografen är Klara, och jag måste säga att jag blev riktigt nöjd med alla bilder, både de Klara tog på mig och jag på henne! (Hoppas det inte lät allt för skrytigt...) Fler bilder kommer såklart upp lite senare!
 
Idag var det en vanlig dag i skolan men sen kom min kusin Hanna och hennes kompis Johanna från Göteborg hit. De ska gå på Lady Gaga konserten imorgon i globen! Det var väldigt kul att träffa dom! 
 
Vad tycker ni om bilden btw? ♥
 
 


 
 

Insekter

 
(klicka för större storlek)
 
Deltar i tvspelswebs fototävling med denna bild. 
 
Motivering: Bilden är tagen en sommardag på Gotland med mitt Close-up +10 filter från er!
 
Om jag skulle vinna skulle jag använda värdechecken till denna reflexskärm, och sedan lägga till pengar själv till det som saknades. http://www.tvspelsweb.se/reflexskarm-5-i-1-110cm

Cafe au lait avec des Macrons

 
En bild från en härlig fika i Frankrike, efter att vi varit på marknaden i byn. Mmm det var så gott! 

I'm back

PÅ BILDEN: Jag, Fanny(kusin), Paul(lillebror), Elliot(Kusin), Leonard(halvbror), Adeline(Halvsyster)
 
Hejsan! 
Nu kommer det komma en massa inlägg till er, för jag har många fina bilder att visa. Under tiden jag varit borta har det hänt en massor med saker, både roliga och tråkiga... Jag kom hem från Frankrike den sjätte, efter det åkte jag med min familj på pappas sida direkt till dalarna, sen var jag hemma två dagar och till sist åkte vi (mamma, jag, Paul(brorsan) och Vendela (lillasyrran) till mormor i Göteborg i onsdags. Men idag kom vi hem igen. Jag har även varit sjuk de fem sista dagarna i Frankrike och en vecka frammåt, inte roligt alls de. Och pågrund av den där dumma förskylningen, så blektes "topparna" av mina framtänder av en halstablett, jag kunde inte sova på nätterna för jag hostade så mycket, och sen när jag gick till dokton och fick hostmedicin så fick jag biverkningar av den... Hostmedicinen kunde göra så att man blev väldigt trött och i samband med att jag har lågt blodtryck och stod upp still i en kvart hos frisören så svimmade jag, där i frisörsalongen! Jag som aldrig svimmat förut i hela mitt liv. :(  Men allt detta kommer komma i enskilda inlägg mer detaljerat lite senare! 
see you later!
 


Hej!
Vad kul att du har hittat hit till min Fotoblogg!

Jag heter Isabelle och är 15 vintrar gammal.

Lite saker om mig:
Ett av mina största intressen är att fotografera, som ni kommer märka på bloggen!
Jag är kvarts Fransk.
Jag är Modell på Stockholmsgruppen.
Jag gillar att Teckna, Måla Naglarna, Redigera bilder, ja helt enkelt att vara kreativ!
Jag går på gymnastik 2 gånger i veckan, med bästa gruppen COMBO!

Hoppas ni gillar det!