Vårtecken


Instamatic 133

•Instamatic 133 camera         •Foto: Jag        •Redigerade i Camera RAW & Photoshop Elements 9

Hejsan!
Jag fotade produktfoto för en stund sen i min lilla egengjorda "ministudio". Det var andra gången jag fotade produktfoto och första gången blev bilderna inget vidare, men den här gången blev jag faktiskt jättenöjd med dom! Fotade i RAW för "typ" första gången! Upptäckte nämligen hur man öppnade en RAW bild i datorn igårkväll, innan dess visste jag inte hur jag skulle göra för att ens kunna kolla på dom, haha. ;)
Vad tycker ni? :D

Ice skating in the garden

Ja ni läste rätt, idag har jag åkt skridskor i trädgården! Haha! Eftersom att det töat nu ett tag blev det en väldigt stor pöl i vår trädgård, och sen så frös det på igen och då blev det en liten isbana, okej väääldigt liten men det funkade endå, höhö! På bilden nedan kan ni se hur stor (liten...) den var!
Gjorde en liten GIF så att ni skulle kunna se hur grymt begåvad jag är på att åka skridskor "host" "host"...


Nya naglar

Det här är naglarna jag har den här veckan!
Ganska enkla att göra, jag använde mig av; blått RIMMEL nagelack,vit Isadora nagellack som jag målade på med hjälpav en liten tynn pensel ochså den från Isadora, och sen små strass stenar av märket Claudia cosmetics. :)
Passar även på att svara på en kommentar:

lare om Water marbling:
jag bara undra en sak kan du svara måste man ha ett cpecielt vatten svara för du har väll gjort med vatten såååååååå fint det blir

Svar: först och främst tack! Jag har använt mig av helt vanligt vatten! Men det måste vara i precis rätt temperatur för att det ska fungera. Vattnet ska typ vara rumstemperatur, alltså inte för varmt men inte för kallt heller. Om man har för varmt flyter nagellacket ner till botten som en liten boll bara, men medans om det är för kallt så går det inte att dra ut och torkar för snabbt, så om något av det händer så ska du göra vattnet varmare/kallare! Hoppas du förstår! :D


Imagine



Heej!

Inte direkt bästa bilden i världshistorien, men ni får väl se den ändå. :) Nu har jag precis kommit hem från skolan, bara en dag kvar innan det blir lov! Och två veckor kvar tills jag åker utomlans, längtar!! Nu ska jag gå och hämta mina småsyskon på dagis, ses sen!


Jag är med i tidningen!

Min bild är med i Dagens Nyheter idag!! Blev jätteglad! Mamma tyckte att jag skulle skicka in den då den matchade en annan bild med ett finger fast en pytteliten kameliont på som var med för några dagar sen. Och den kom med! Ni kan läsa vad de krev här under!↓ Hihi det är faktiskt min andra bild som är med i DN eller tredje rättare sagt men samma bild var med två gånger då jag vann en tävling! :D
Såhär ser bilden ut i större format!

Sparkling



Bonjour!

Egentligen har jag verkligen inte tid att blogga, assa prov och sånt men nu får ett litet inlägg ändå! Nu har jag precis ätit upp en sjukt stor och god Semla, det är ju semmeldagen! Jahapp back to work nu då... så tråååkigt!

A night in Paris

Är med och tävlar hos tvspelsweb igen och temat den här veckan är ljus!
Motivering: I den här bilden finns det många olika sorters ljus; Strålkastaren från Eiffeltornet, himmelen, de upplysta Eiffeltornet och stadens ljus. Bilden tog jag i oktober från stadens högsta punkt, Montmatre-Kullen.
Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha detta: http://www.tvspelsweb.se/reflexskarm-56cm-p-1750.html
Ha det bra!
Ps. Gilla "tvspelsweb" på facebook för roliga fototävlingar varje vecka! :D Ds.

Grafitti Nails

Blää för den dåliga GIF kvaliteten...
Wiiiie!
Lyckades göra min första GIF animation! Eller ja typ den första, gjorde en till innan den här men den blev FUL. Det är jättekul ju. Blev ganska nöjd, men jag skulle viljat att kameran var helt still så att det bara skulle vara "Nageln" som rörde sig. Men övning ger färdighet så snart kanske jag är värsta Proffset på GIF animation, "HOST" "HOST"... Försökte ladda upp den förut men det gick inte, sen kom jag på att jag tydligen hade tagit fel storlek. :)
Ha det bra!

Say cheese!

På bilden:Jag   Fotograf:Jag    1/10 sek f/3,6
Hej!!
Idag har jag varit på skolan, känns väldigt enformigt att skriva att man varit på skolan i varenda inlägg, men jag har inte gjort något annat typ så det får väl bli så... Jo juste jag har bakat Äppleochkanelmuffins och Tigerkakamuffins med blodapelsin och choklad smak idag! Det blev väldigt goda. Men jag åt alldeles fö rmycket deg... mådde lite illa till och med ett tag haha. Jag har kommit på en sak, eller kommit på och kommit på men jag gillar degen 100 mer än vad jag gillar den färdiga "kakan" sen, haha, tycker att degen är mycket godare!

A flower falls, even though we love it; and a weed grows, even though we do not love it.

Hejsan!
Nu är alla prov och läxförhör över för den här veckan! Riktigt skönt!
om några timmar har jag gymnastik, och nu ska jag nog ta och äta något mellanmål, äcklig mat på kolan idag nämligen. (inte för att det brukar vara jätte gott...)
Ha det bra!

Paris

 




Paris hösten 2011

Med brist på nya bra foton och inspiration får ni istället se de här bilderna från Paris. Idag har jag varit på skolan som vanligt, och nu ska jag sätta mig och plugga matte vilket är riktigt tråkigt...haha:) Har tre prov den här veckan så det gäller att plugga! Så om jag inte bloggar får ni tänka "att jag säkert sitter och dör av pluggning för det är så tråkigt". Jahapp nu måste jag börja med matten då!
(sorry för att ganska trist inlägg...)

Hejdå!


Hej överredigerad!



Hejsan!!

Haha den här bilden är så grymt överredigerad! Men jag tycker ändå att den är lite cool. Just nu håller jag på och skriver en text om J.K Rowling som är läxa tills på måndag. Eller läxan är att skriva om vad som helst som är HP-relaterat så då valde jag J.K Rowling! ;) Går väl sådär med skrivandet... Orkar bara inte skriva.

Vad gör/ska ni göra idag? :D


Just Jump!

Haha lite kul att jag har ena foten rak och spänd medans den andra är flexad... XD
Hittade de här härliga studsmattebilderna när jag kollade igenom lite bilder från i somras. Åhh vad jag längtar efter studsmattan, just nu. Haha. :)

Every snowflake is unique, just like you and me.


Varje snöflinga är unik, precis som du och jag.

Åhh så fint det var idag när det snöade! Det kom ner små perfekta snöflingor som fastnade i våra hår och på våra kläder. Jag var bara tvungen att springa in och hämta min kamera som jag hade i skåpet hehe. :) Jag hann ta några snabba bilder innan vi skulle gå och äta lunch.
Ha det bra alla fina läsare!

Water marbling



Gjorde de här Watermarbling naglarna för några dagar sen.

Nu ska jag snart gå till skolan. Vi har hemkunskap som första lektion, kul, fast ändå lite jobbigt att ha det som det första man gör på morgonen...

Nu måste jag gå, ses!


♥ Jag tecknar ♥



Är äntligen klar med den här bilden!
Jag började med den för typ ett halvår sen och har inte ritat på den på ett tag, men så i helgen hittade jag den i mitt ritblock halvfärdig så jag bestämde mig för att göra klart den!

Vad tycker ni?
Själv blev jag nöjd!


Statistiken!




Kom hem från gympan precis och kollade statistiken och såg att jag hade 51 unika besökare idag!! Gud vad glad jag blev! Vanligtvis brukar jag ha runt 10 stycken. Hoppas att några av er stannar! :) Tror att det beror på att jag skickade in bilden som jag skrev om inlägget innan till tvspelsweb på facebook, men sist jag var med hade jag bara 21 besökare men nu hade jag 51!
Haha kul iaf! :P
Ha det SUUUPER!


Tema Vyer


Jag är med i tvspelswebs tävling med tema Vyer.
Motivering: Den här bilden är tagen i Parga på grekiska fastlandet, en varm Juni kväll. Vi klättrade upp till en borg, på ett berg där man kunde njuta av den vackra utsikten.
Om jag skulle vinna skulle jag önska detta: http://www.tvspelsweb.se/reflexskarm-110cm-sortering-p-3309.html

Instagram

Testade att göra en bild i Photoshop med inspiration från effekten Earlybird som finns på instagram. Blev inte riktigt likt men jag är nöjd ändå! :)
Gjorde den med hjälp av http://www.photoshoprecept.se som är en grym sida med en massa redigerings tips!
För er som inte vet vad Instagram är så är det en app för Iphone där man lägger ut sina bilder så att andra ska kunna kommentera och gilla dom, de kan även följa dig!
Kolla in min instagram här: http://statigr.am/viewer.php#/user/13381476/ Man kan se den från datorn!
Och jag heter "Isabellends" för er som skulle vilj följa mig!
Kram!

Converse


HEJ!
Kolla vilka snygga Converse jag fick av mamma i veckan! Det är faktiskt mina första Converse skor. Egentligen så tycker jag inte att de är så snygga, framför allt inte de svarta...(sorry alla svarta-Converse-älskande-människor där ute :P) Men de här tyckte jag om! Älskar alla olika färger på skosnörerna! Mina förra skor jag hade, köpte jag en massa siden band i olika färger till, så dom här är ju lite samma stil!
Vad tycker ni? :D

Like one two three.

Alltid lika kul med sånna här bilder!
För er som inte upptäckt det än så är det tre av varje person! Det är lite pilligt att göra och det tar ett tag, men resultatet blir alltid lika roligt och bra! ¨
Kom hem från gympan för en timma sen. Vi lärde oss vårt nya fristående och det var kul! Sen körde vi även flygkullerbytta, spagatflickis, och lite olika hopp längor!
Ha det gött!


Hej!
Vad kul att du har hittat hit till min Fotoblogg!

Jag heter Isabelle och är 15 vintrar gammal.

Lite saker om mig:
Ett av mina största intressen är att fotografera, som ni kommer märka på bloggen!
Jag är kvarts Fransk.
Jag är Modell på Stockholmsgruppen.
Jag gillar att Teckna, Måla Naglarna, Redigera bilder, ja helt enkelt att vara kreativ!
Jag går på gymnastik 2 gånger i veckan, med bästa gruppen COMBO!

Hoppas ni gillar det!