Att tröstäta glass

 
Det är precis vad jag har gjort idag. Direkt ur paketet precis som på film. Jag har nämligen gått och blivigt sjuk, vilket är vääldigt trist.. :( Så idag har jag gått runt i pyamas hela dagen ända fråm till nu. Och jag missade att de åkte skridskor idag i skolan också, blööö. Nu ska jag bara ligga i sängen och titta på nån film på min dator!
Ciaooo! ♥
 

Old meets New - Amish people in Chicago

 (Klicka på bilden för att se den i större format!)
 
Även Amish People uppskattar utsikten från Willis Tower i Chicago. Jag tycker om Kontrasten mellan gammalt och nytt i den här bilden, Amish people som lever som man gjorde för hundra år sedan, och de höga skyskraporna. 
 
 

Winter

Klicka för större och bättre kvalitet: 
Jag är med i Kamdas fototävling tema Vinter! 
Om jag vinner kommer jag änvända värdechecken till denna reflexskärm och betala det som blir över själv.
 

Ishotellet i Jukkasjärvi

Klockan ett den 15 januari landade jag och mamma på den lilla flygplatsen i Kiruna. Vi åkte direkt till vårat hotell, och bytte om till varmare kläder och tog sedan en buss till Ishotellet! 
 
 





Det första jag sa när vi kom fram var "Wooow". Jag var redan imponerad och då hade jag bara sett utsidan. Mamma tvingade på min tjockbyxor, och jag ska vara ärlig att säga att det var det värt. Jag skulle frysigt ihjäl annars... Det första rummet man kom in i var en reception. Inne i Ishotellet är det alltid -5 grader, så de som jobbar där hade speciella kläder på sig. 
 
 
 














Isbaren! Dom hade gjort den så häftig! Som ni ser på bilderna så hade de frusit in fiskar och flaskor i isen. Och om man beställde någon drink, fick man det i glas gjorda av is! 
 
 
 








 Här var det största rummet. Dom hade gjort stora pelare i glas och längst bort hade de stora Isbollar och en Iskristallkrona! Mellan varje pelare gick det gångar till de olika hotelrummen. 








Här är bilder från tre av de sextio Ishotellrum de hade! Det fanns rum som såg likadana ut och sen fanns det ungefär 30 stycken rum som alla var designade av olika konstnärer! Det rummet med blommorna var absolut det finaste rummet enligt mig. På hela väggen hade de ristat in blommor, och bredvid sängen låg det "skålar" med blommor i. Så vackert! 


 




De hade två byggnader till i is förutom huvudbyggnaden. En kyrka som var otroligt vacker men som jag tyvärr inte fick någon bra bild i och en fotoutställning. De här två bilderna är från fotoutsällningen. Man kunde titta in i de små hålen där det satt olika bilder, tagna i Kiruna. 





 
Ishotellet var verkligen en av de häftigaste saker jag har sett! Om ni inte har varit där så rekommenderar jag er verkligen att åka dit! Det är helt fantastiskt!!
 
 
 
 
 
Efter Ishotellet åkte mamma och jag tillbaka till vårat hotell i Kiruna och åt Renskavspizza på en liten restaurang. Nästa morgon (min födelsedag) gick vi upp klockan fyra på morgonen för att åka med planet tillbaka till Stockholm! Jag hjälpte mamma som är flygvärdinna att dela ut bröd till passagerarna. Det var faktiskt väldigt roligt haha! :D
 
Hoppas ni gillade bilderna! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Min 15-årsdag!

Hejsan!
Idag är det som sagt min födelsedag! Dagen har varit jättebra och jag har fått väldigt bra presenter!
Jag gick upp 04:15 för att sen åka till Flygplatsen i Kiruna, så det blev inte direkt någon frukost på sängen haha. Men det var väldigt mysigt ändå! Och jag Hjälpte mamma att dela ut bröd idag på flygplanet, hihi det var faktiskt kul! Där jag gick i ett förkläde precis som om jag också jobbade som flygvärdinna .. Efter det åkte jag direkt till skolan. Sen har jag blivigt firad hemma hos pappa nu på kvällen! Mer om vad jag fick och så kommer imorgon/övermorgon!
Om 43 minuter föddes jag för exakt 15 år sedan :D
Kram!


(bilden är tillfällig för jag bloggar från mobilen.. :D )


Kiruna

 
Hejsan! 
Nu kommer en liten snabbt uppdatering om vad jag ska göra imorgon.. 
Imorgon ska jag nämligen till Kiruna!! Mamma fick ett stopp där och då tyckte hon att du skulle vara kul om jag följde med, som en födelsedagspresent! Så vi ska vara där en dag, och då ska vi åka till Ishotellet och kolla! Ska bli jättekul! 
Så jag ska upp fem imorgon.. Ush.. så nu måste jag verkligen sova.  
Jag kommer hem igen den 16 på morgonen, min födelsedag hihihi!! :D
Ha det bra!

1/1 2013

 
 
 
Första Januari idag då! Det känns så konstigt att skriva 2013, men kommer väl förhoppningsvis vänja mig haha. 2013 ska blir ett Awesome år har jag bestämt mig för! Och om exakt 15 dagar fyller jag 15 år, herregud 15 år känns så stort hahaha... :D  Jag längtar sååååå mycket! För då, lyssna noga nu..
..kommer jag få en Nikon D5100!!!
Wieee äntligen!! Åhh vad jag kommer fota då, har redan planerat en massa Photoshoots hehe. xD 
 
♥ XoXo "En väldigt glad tjej som längar till sin födelsedag" ♥ 
 


Hej!
Vad kul att du har hittat hit till min Fotoblogg!

Jag heter Isabelle och är 15 vintrar gammal.

Lite saker om mig:
Ett av mina största intressen är att fotografera, som ni kommer märka på bloggen!
Jag är kvarts Fransk.
Jag är Modell på Stockholmsgruppen.
Jag gillar att Teckna, Måla Naglarna, Redigera bilder, ja helt enkelt att vara kreativ!
Jag går på gymnastik 2 gånger i veckan, med bästa gruppen COMBO!

Hoppas ni gillar det!