Gott Nytt År

 
Ville bara önska er Gott nytt år! Det känns helt sjukt att om sex timmar är det 2013, hallå vart tog 2012 vägen egentligen? Men 2012 har varit ett bra år ändå tycker jag, med många roliga resor och händelser.
Jag har också som typ alla andra bloggar gjort en årsresumé om 2012 som jag förhoppningsvis publicerar imorgon. :D
 
Bilden är tagen förra nyårsafton, får hoppas på att bilderna blir lite bättre idag nu när jag har mitt stativ! :D 
 
 

Min Julafton

 
 
 
 
 
 

 
 
Såhär såg min julafton ut! Bilderna talar nog en del för sig själva men jag kan ta och försklara lite ändå.
På första bilden ser ni mig och Vendela med korkskruvar i håret. Jag lockade mitt och Vendelas hår och åhh så fint det blev. Vendela såg precis ut som en liten docka med sina små lockar, så gullig. 
Jag och min brorsa firar vartannat år jul hos pappa och vartannat år hos mamma och den här julen var vi hos mamma där även Jonte och Wille (mina bonusbrorsor) firade jul. Vid halv två kom "gästerna" som var ungefär halva Taimurs (min bonuspappas) släkt och så Christoffer Taimur äldsta son som flyttat hemmifrån. Sammanlagt var vi 11 stycken. Högen med paket under granen bara växte och växte. 
Vi kollade på kalleanka och gjorde allt sånt där som man brukar göra på Julafton innan det var dags för julbord! Julmat är så himla gott och det är alltid lika mysigt att sitta där runt bordet och äta sill och Janssons frestelse.. och dricka julmust på Julafton. Julen är absolut den bästa högtiden på året. 
Efter julbordet kom tomten och delade ut varsitt paket till oss alla. Sen var det dax att börja öppna alla klappar under granen och Vendela var en liten tomtenisse och sprang runt och delate ut till alla. På sista bilden har hon på sig klänningen hon fick av mig, som hon tyckte om så mycket.
Hoppas att eran julafton var lika bra som min! ♥♥♥
 
Ps. Ser ni den svarta Julgranskulan med ett AIK märke på, på den andra bilden? Japp det är mina syskon/bonussyskon de... xD ds.
 
 
 

Julmys

 
Idag har jag äntligen sått lite julkänslor! Nu är granen klädd och den står och lyser så fint i vardagsrummet, myyysigt. Idag har jag även åkt lite pulka med Vendela vilket var väldigt kul. Det är tur att jag har småsyskon för då har man en anledning att åka pulka, haha. Sen har jag även slagit in alla paket, städat mitt rum så att det blir mysigt till julafton, gjort en snöängel och massa mer! Så nu är jag redo för Julen hihi. 
Sov gott! ♥
 
Ps. Visst är jag snygg i julkulan? Hehe.. Ds.

Chicago Skyline

 
En av alla bilder jag tog när mamma och jag var ute på fyren i Chicago. Det var verkligen en häftig upplevelse och jag vill åka dit igen. Jag saknar att kunna vakna upp på morgonen och kolla ut genom fönstret och se solens strålar komma fram genom skyskraporna. Jag saknar att äta Blåbärsmuffins till frukost (hihi tjockis jag vet). Jag saknar att höra alla som pratar Amerikanska precis som de gör på film. Jag saknar alla coola områden och byggnader. Jag saknar att gå runt på stan hela dagen, även fast man får så ont i fötterna. 
Det är bara så annorlunda där jämfört med här, men jag kan inte riktigt beskriva vad. Någon gång i livet så vill jag bo i USA, i typ New York, eller Chicago, det har jag bestämt mig för. Fast det är ganska mysigt här i Sverige ändå, även fast det är snöstorm och man fryser ihjäl medans man väntar på bussen på morgonen. Men jag tycker om snö, så det gör inte så mycket. ♥
 
(Ps. Jag ska försöka börja blogga igen, ett inlägg per dag iaf, så att ni blir glada! Ds.)
 
 


Hej!
Vad kul att du har hittat hit till min Fotoblogg!

Jag heter Isabelle och är 15 vintrar gammal.

Lite saker om mig:
Ett av mina största intressen är att fotografera, som ni kommer märka på bloggen!
Jag är kvarts Fransk.
Jag är Modell på Stockholmsgruppen.
Jag gillar att Teckna, Måla Naglarna, Redigera bilder, ja helt enkelt att vara kreativ!
Jag går på gymnastik 2 gånger i veckan, med bästa gruppen COMBO!

Hoppas ni gillar det!