Wedge Sneakers

 
 
Låt mig presentera min nya kärlek... Dessa ↑ skor!! Åhh de är såå snygga! Jag har inte använt dom någon gång än men imorgon, då blir det premiär! Haha. Jag letade efter liknande sånna här skor när jag var i Chicago men hittade inga som jag verkligen ville ha. Men nu igår när mamma kom hem från New York hade hon hittad dessa till mig, alldeles perfekta, åhh vad jag blev glad! Tack mamma! ♥

Fredagsmys

Fredag + Lillasyster + Skittles + One Direction låtar = LYCKA!

Shopping

 
Här ser ni vad jag köpte i Chicago! 
♥ Abercrombie & Fitch tjocktröja= LOVE
♥ "Grafitti" tights
♥ Badskum med pepparkaksdoft, åhh vad jag kommer bada till julen!
♥ USA klistermärken, till min scrapbooking 
♥ Rosa iphone laddare (min innan var trasig hehe)
♥ Matte Top coat
♥ Glansiga snören som jag ska göra friendship Bracelets av
♥ Chicago magnet, köper en från varje land jag varit i! 
♥ "Ögonsovbindel" haha
♥ Kamerastativ!! Som kan bli ca 120 cm långt! 
 
Är väldigt nöjd med vad jag köpt! Seees!
 
 

Chicago Beach

                                                                                                 Chicago Beach 3/11-2012

Nu är jag hemma! Vi landade vid 8 tiden imorse. Flighten gick jättebra och jag fick sitta i cockpit igen, fast i landningen den här gången! Det var dimma och solen höll precis på att gå upp så trädtopparna stack upp åvanför dimman, det var så vackert! Väldigt rolig besättning var det också haha. När jag kom hem gick jag och la mig i några timmar, klockan var ju 1 på natten i chicago då...  Nu ska jag strax iväg på gympa, får se hur det går är fortfarande så himla trött med Jetlag och allt. Ses senare, ser fram emot att visa alla bilder jag tagit!! 
 

Halloween in Chicago

 
I förrgår var nog en av dom roligaste dagarna på länge! 
Först fick jag sitta i cockpit i starten på flyget, det var jättehärftigt! Vi kom fram till hotellet i Chicago vid 13.00 Chicagos tid i sverige ca. 20:00. Mamma och jag hade hittat att det skulle vara en stor halloween parad någonstans i stan. Så vi tog en taxi till ett ställe som hette Northalsted tio minuter utanför själva city. När vi kommer dit visar det sig vara ett område där det bara bodde Homosexuella personer, det var fullt med regnbågsflaggor och regnbågssaker överallt, haha det var kul xD Vi trodde att paraden skulle börja klockan 4 men det började tydligen klockan 7 så vi passade på att kolla i lite affärer, det fanns inte så många men efter ett tag hittade vi en jättestor affär med massa pysselsaker, typ Panduro fast 10 gånger större! Så där var vi ett bra tag. Sen gick vi även till Marshals en billighetsaffär med massa roliga saker. När klockan var ungefär 6 började vi bli hungriga, så vi tog första bästa restaurang. När mamma skulle beställa in coca-cola så kollade servitören konstigt på oss, Cola är ju endå den vanligaste drycken i USA. När vi sen får menyn så visar det sig vara en hellt vegitarisk restaurang med lotsas kyckling och lotsas kött gjort på grönsaker och annat. Haha gud vad vi skrattade! Vi beställde i alla fall in natchos med dipsåser och "låtsas" kött med potatis och det var faktiskt väldigt gott!
Tillslut så skulle paraden börja och det var såååå häftigt! Inte som i sverige där alla bara klär ut sig till häxor och monster utan här klär man ut sig till vad som helst! Det var personer utklädda till Katniss, Effie och Ceasar i Hungerspelen, Ironman, Ghostbusters, Barack Obama, cookie monster, tjejen från Kingkong och mycket mycket mer!! Precis innan var det också en hundparad som ni ser på bild 1 och 2 så himla gulligt! Det var verkligen en rolig upplevelse och jättekul att se!! 
Nu måste jag sova, åker hem imorgon! :( TRÅKIGT. 
 
 


Hej!
Vad kul att du har hittat hit till min Fotoblogg!

Jag heter Isabelle och är 15 vintrar gammal.

Lite saker om mig:
Ett av mina största intressen är att fotografera, som ni kommer märka på bloggen!
Jag är kvarts Fransk.
Jag är Modell på Stockholmsgruppen.
Jag gillar att Teckna, Måla Naglarna, Redigera bilder, ja helt enkelt att vara kreativ!
Jag går på gymnastik 2 gånger i veckan, med bästa gruppen COMBO!

Hoppas ni gillar det!